Tuesday 14 July 2015

Vilenca lederen tassen

Vilenca is een filosofie van authenticiteit en echt, traditioneel vakmanschap. Bij Vilenca, we zijn altijd bezorgd om origineel, functioneel en stijlvol informele leren tassen te maken. Vilenca heeft zich gevestigd in een relatief korte periode als de toonaangevende merk in zijn sector. Ontwerpers bij Vilenca hebben een passie voor het ontwerpen van de verschillende. Omdat we diep de zorg over de kwaliteit, dus alle producten zijn gemaakt met aandacht voor detail. Hoewel ons bedrijf veel zou hebben veranderd in de loop van de tijd, zijn we nog steeds gedreven door dezelfde overtuiging dat echt lederen tassen hebben de kwaliteit en de persoonlijkheid die niet kan worden vervangen. We zijn bekend om onze kleurrijke collecties geweest en is uitgegroeid tot een integraal onderdeel van de mode-scene in Nederland en in heel Europa.

De luxe producten van Vilenca in eigen huis vervaardigd zijn van een zeer hoge kwaliteit, prachtig ontworpen en handgemaakt van milieuvriendelijke materialen. De aard van de leren tassen zijn duurzaam, comfortabel en luxueus.


Waarom ga je niet met ons te sluiten? Net als Vilenca op Facebook en blijf up-to-date over nieuws, producten en promoties.


Om meer te weten ... Bezoek ons ​​op http://www.vilenca.nl en neem contact met ons op via 0294-252939.

No comments:

Post a Comment